Aaaawwww! Latasin juuri äsken nettikaupasta Matthau Mikojanin ensimmäisen soolosinkun!

1249126.jpg

Bloodpitista ehti kolmen vuoden aikana tulla minulle SE bändi kaikkien muiden joukossa, ja bändin hajoaminen kesällä otti aika koville... Bloodpit ei ollut/ole pelkkä bändi, se on oma käsitteensä. Tämän ymmärtävät varmasti kaikki, jotka ovat sen toimintaan vähääkään tutustuneet. Meni muutama hetki ennen kuin pystyin "määrittelemättömän tauon" alkamisen jälkeen kuuntelemaan Bloodpitin musaa; lopetuspäätös tuli niin puskista. Mutta: "Life goes on, with or without me..." ja "I remember everything...".

Nyt ollaan sitten menty eteenpäin, ja Matthau saanut ensimmäisen oman sinkun nettikauppoihin. Virallinen sinkku julkaistaan ke 6.2.2008 (Kaikki kauppaan!!!). Stiletto Heels on järkyttävän kaunis kappale <3 Print Lies vähän rankempaa osastoa, kuulostaa melko paljon Blodpititilta. Loistavia molemmat, täytyy sanoa :)

Edellisessä viestissä surin Sir Christuksen lähtöä Negativesta. Sir ja Matthau ovat lyömässä hynttyyt yhteen, ja saadaan The Mikkonen Brothers -yhtye, JEEE! :D Itse asiassa tätä vähän kavereiden kanssa veikkailtiinkin... Huippua!

Ja iloista on myös se, että loput Bloodpitin jäsenet etsivät nyt bändiin uutta laulajaa, ja toiminta toivottavasti jatkuu pian :) Tietysti olisin tuhat miljoonaa tsiljoonaa kertaa mieluummin pitänyt Matthaun Bloodpitissä muiden kanssa... Mutta näin tämä joskus menee. Hyvä, että molemmat tahot yrittävät nyt omillaan!